empunya blog

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca.

Saya titipkan sedikit coretan mengenai diri saya.
Nama diberi Fieha Bt Sabtu..arwah ayah yang bagi nama saya ni..kata ibu senang, pendek dan ringkas nak panggil pun x payah susah2..penah juga saya cari maksud nama saya ni..tp x penah jumpa..yang saya tahu..kalo dalam bahasa Arab FI maksudnya DI DALAM , HA maksudnya NYA..hehe.

tanah tumpahnya darah di batu pahat,johor..tapi sekarang dah jadi anak jati perak..sejak arwah ayah xde, kami 1 keluarga terus pindah kat sana..

Alhamdulillah..sekarang sedang menuntut di UiTM Puncak Alam dalam kos ijazah sarjana muda kejururawatan..Insya Allah bulan 9 ni masuk semester 7..x sabar bak habiskan pengajian.. ^__^

terlibat dalam dunia blogging ni pada tahun 2009..masa tu saja suka2 nak buat sebab ikut kawan..nampak macam best je buat blog saya pun nak cuba buat..masa tu x berapa popular sangat blogging ni..cuma sejak dua menjak ni macam cendawan lepas hujan..makin bertambah blogger2 tiap2 hari.

ok..tu saje coretan buat kali ni..salam ukhwah ^__^

 harapan saya nak sampaikan yang bermanfaat kepada semua..Insyaallah.. 
20 Ramadhan 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

5 comments:

anak mak ayah . said...

hyep..salam perkenalan :)

fieha said...

@anak mak ayah :salam perkenalan juga :)

sue perbs.. said...

pelajar UiTm juga ye.. semoga tercapai segala cita2 fieha.. ^_*

fieha said...

aah..student UiTM di hatiku..hehe
tq ye..awk pun same..semoga berjaya dunia dan akhirat.. :)

Mr.Clive said...

hi! salam perkenalan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...