Sunday, October 17, 2010

hari ini

Alhamdulillah…semua assignment dan test dah settle…gembira2.. ^__^..pagi tadi baru je lepas test arab..boleh tahan gak soalannnya..keliru3…dah la masuk kelas lambat..tiba2 kelas tukar pukul 9.30 pagi yg sebelumnya diberitahu pukul 10 pagi…kami 1 rumah ni semua lambat…xde sape bg tau..last2 minit bru dapat tau tukar waktu..nasib baik jgk la sampai kat kelas masih di beri peluang nak jawab walaupon byk masa dah berlalu…apa2 pun lega sebab sume test dah settle..

3 minggu praktikal berlalu ngan pantas je..cepat betul rasa ms berlalu..sedar2 dh nak masuk minggu stdy week…hehe..pas ni 2 minggu stdy week then final exam…yg best nye sem ni 2 paper je tuk final..tapi semua essay questions ok..subjek yg agak berat nak kena jawab nanti..NEUROLOGY AND EMERGENCY NURSING…senior pon dah pesan  paper emergency mmg agak susah nak dibandingkan ngan paper2 lain…semoga dipermudahkan untuk jawab final exam nanti..Insya Allah…

Good luck erk tuk semua kawan2..esok de AGM & DINNER NUSA plak…smbg len kali la ye…salam..

17/10/2010 @ 5.22PM
Di rumah sewa kak ug
Mood happy ok.. J

gambar sekadar hiasan

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

4 comments:

farhanimradziah said...

time kasih bonceng~~haha!

fieha said...

hehehe...len kali nem bwk org plak nek moto ye..

farhanimradziah said...

hehe :D duduk dlm raga ye

fieha said...

dalam raga...bioleh jgk..muat je kot dok lam ru..hik3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...