Monday, December 14, 2009

~aktiviti-aktiviti terakhir sebelum balik bercuti~

12-13 Disember 2009
~Karnival Waja Diri IPT Kebangsaan kali ke-3~

Selama 2 hari di UiTM Puncak Alam(tuan rumah) telah menganjurkan Karnival Waja Diri PSSCM(Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia) bg seluruh IPT bagi peringkat kebangsaan kali ke-3...Alhamdulillah, sumenya telah berlangsung dengan baik walaupon agak kelam kambut...sebagai ahli dan AJK keselamatan dan kesihatan bagi program tersebut,saya ingin mengucapkan tahniah kerana telah melaksanakan tugas dengan baik..(^_^)x lupa jgk tahniah diucapkan kepada UiTM Puncak Alam..
Jom tgk gamba2 semasa program berlangsung..


~AJK Keselamatan & Kesihatan~


~pasukan dari UiTM Puncak Alam~

~antara aksi diorang yg sempat disnap~

~bergamba ngan ahli2 PSSCM~

14 Disember 2009
~Nursing Student Seminar~
 
Student Nursing UiTM-Degree Part 7- telah menganjurkan satu seminar yang bertajuk 'Current Nursing Practice'-Bridging the Gap between Theory and Practice-satu tajuk yang agak menarik untuk diketengahkan bagi pelajar2 kejururawatan..seramai 3 orang penceramah yg datang bagi berkongsi idea dan pendapat mengenai tajuk seminar yg telah dipilih dan 1 forum telah diadakan untuk sesi perbincangan..

macam biasa..kalo ada ceramah, mesti ada yang terlelap..saya pon x terlepas jgk..hehe..tapi itu pon setelah kekenyangan makan tengahari ngan nasi minyak..(^_^)..sesi seminar turut diselitkan dengan cabutan bertuah...tengah seronok2, bergelak ketawa dengan kawan saya, Syama...tiba2 saya terdengar no 148 disebut...mula2 tu x perasan..tgk balik no kat fail..sah tu no saya..hahaha..x sangka betul bertuah kali ni..dah la no 1 yg dicabut..malu dan rasa kelakar masa nak trun ambik hadiah..ngeh3..ape2 pon terima kasih la ye..tahun2 akan datang batch kitaorg plak wat program k..chayok2...



~hadiah cabutan bertuah~

okla....tu la antara aktiviti2 yang telah dijalankan..InsyaAllah esok atau lusa balik kampung...see again dalam entry yg lain pada tahun baru hijrah 1431H dan tahun baru 2010...

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

3 comments:

wanufara said...
This comment has been removed by the author.
wanufara said...

kite xupdate pape pun lg psl events nih huhu~

fie said...

hehe..xpe..kita pon last2 sblum balik cuti bru de peluang nk update..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...