Friday, December 11, 2009

~selesai sudah semester 3~

Salam alaik..
Alhamdulillah...praktikal bagi sem 3 sudah berakhir..selama 6 minggu bekerja di hospital dapat mcm2 pengalaman...pahit,manis..sume ade..x dilupakan kepada sume2 staf2 nurse,sister, ppk dan sume yg terlibat secara tak langsung di Wad 3 & 4..terima kasih di atas segala tunjuk ajar yang telah diberikan..jasamu dikenang...(^_^)

result exam pon dah kuar semalam..alhamdulillah sume lulus...kepada classmate yg dpt AD tu..tahniah..yg x dpt teruskan perjuangan untuk sem dpn k...sama2 kita berusaha..InsyaAllah berjaya..

rasanya ni last post saya untuk tahun ni..InsyaAllah jumpe lg tahun baru..

pesanan:
 ~selamat menyambut awal muharram-18 disember nanti..



~dan x lupa jgk selamat bercuti kepada sume kawan2 sekelas yg belum bercuti..gunakan masa yg ade dengan baik k..jumpe lagi sem depan..



terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

2 comments:

Atiqah said...

tahniah fieha..
sem baru nnt wat yg lbh baik ok

fie said...

thanks tiqah..same2 lah kita doakan kejayaan bersama...(^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...