Saturday, February 13, 2010

12/2/2010 bersamaan 27 Safar 1431H

12/2/2010

Hari ni kelas seperti biasa dengan Cik Zam..kelas Mental Health...setakat ni blaja pasal mental health ni ok jer..mcm menarik je cite2 yg Cik Zam bg tau..x sabar nak g praktikal kat Hospital bahagia nanti..hehe...lepas bis kelas je terus g makan..perut ni dah lapar sgt..n pada ms yg sama dapat idea nak pg beli tiket lepas makan..Alhamdulillah,pas dah bincg ngan kawan..sy, mizah n fatin gerak terus g Klang Sentral..thanks to mizah sbb tlg tumpangkan kami..hehe..Alhamdulillah dapat gak tiket..balik ari sabtu petang pas abis kelas Peadriatrics..

Petang plak ada Majlis Perasmian UiTM Puncak Alam Fasa 1....YAB Dato Seri Najib,PM datang untuk merasmikan majlis tersebut..denga cita sebelum ni nak datang dgn helikopter...tp x pon..datang ngan kereta je..hehe..siap dah buat jalan untuk heli mendarat..tp x jadi..hehe...tapi mmg best la majlis perasmian tadi..semoga Fasa 2 akan berjalan dengan lancar..UITM the BEST..

fieha_fs:tadi x sempat nak tamgkap gambo PM..elok2 je nak tangkap gambo bateri abis..huhu..ni je yg sempat sy tangkap...


~rakan2 seperjuangan ku~

~UITM Puncak Alam Fasa 1 dirasmikan oleh Y.A.B Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak~

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

2 comments:

wanufara said...

naseb bek tutup muka dgn kipas haha

fieha said...

haha...ala2 pakai purdah gitu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...