Sunday, February 28, 2010

~kita hanya merancang~

27/2/2010

Rancangan sy n kwn2 nak pg ke Loji Air di Batu Caves tiba2 dibatalkan disebabkan kesilapan teknikal yg tidak dapat dielakkan..salah faham berlaku n tarikh yg dinyatakan dlm surat adalah 27/3/2010..so,kitaorg terpaksa cancel plan nak  g tempat rawatan air tu..setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya..bak kate Anem,"mane la tau kot2 kalo kita pg de berlaku accident ke"..betul jgk kan..kita x tau..kita hanya merancang dan Allah yg menentukan segalanya..x boleh nak salahkan sape2 dlm kes ni ok...think positive..(^_^)..walaupon x dpt pg yg penting gamba2 kenangan tetap ade...hehe..

~de lg yg x cukup ni..hehe~



Plan A x jadi...so sy mmg rasa nak kuar jgk hari tu...finally kwn2 sy yg 9 org lagi wat keputusan nak berkayak kat Taman Tasik Shah Alam..sy pon on jer...hehe..kuar la kami ngan bas Rapid KL ke Shah Alam..sampai2 terus menuju ke tasik n berkayak...seorg RM5 untuk 1 jam berkayak ok..sape2 yg rasa nak berkayak tu bolehla dtg kat tasik ni...mmg best suasana dia...redup n tenang je rasa..pengalaman berkayak ngan kwn2 mcm ni mmg best...thumbs up kpd kwn2 sy...anem,kak rin,mire,areda,humairah,ana,no,arzie n aswa...(^_^)


~best3~

~semua ada kat cni :)~

fs:kepada kak rin...jgn sedih2 x dpt g loji k...ceria kembali...^_^

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

3 comments:

amirah said...

Salam k'fieha, x dpat g loji pun x pe lah sb dpt g tmpat yg mnarik,first time brkayak memng mncabar,he2..ok jgak lah yg pnting memng tmpat th ada air.lg sronok klau satu klas pergi tp nak buat macamna kan ada test,kita jea buat2 x tahu psal test,he2.

fieha said...

Waalaikumsalam Ya Amirah...hehe..betul tu..pg berkayak pon best jugek..mcm ne ok x ana ajar enti berkayak?dh pandai kan..hehe..len kali ana ajar enti belayar plak ye.. ^_^

wanufara said...

^___^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...