Thursday, May 6, 2010

~posting di Hospital Tanjung Rambutan~

Salam alaik sume...alhamdulillah baru selesai final exam..insyaallah selepas ni praktikal di Hospital Tanjung Rambutan pulak..hehe..rasa teruja nak pg kat sana walaupon pada yang sama rasa takut..huhu..mcm2 cite dah denga dari lecturer dan senior2..huhu..takut jgk..maklumle kat sane sume pesakit2 yang ade masalah mental..harap2 sume ok je kat sana..


Tarikh praktikal: 10/5/2010- 21/5/2010
Tempat: Hospital Bahagia Tanjung Rambutan,Perak


p/s: -doakan saya semoga dipermudahkan urusan..
      -kepada kwn2 yg praktikal tu..hati2..jaga diri baik2 k..


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

3 comments:

~kokoro~ said...

salam~
fieha,kte ingtkan hospital tanjung rambutan tu x wujud..
ingtkan diorg slama ni main2 jer psl ospital tu...huuu~
rupa2nya mmg wujud
moga semuanya brjln lancar..insyaAllah
kim slam kt 'kawan2' baru fieha kt sna nnti eh...heee~

fieha said...

mmg mujud pon nana...nama spital tu hosp bahagia ulu kinta
pengalamn yg best kat sane..hehe

Anonymous said...

assalamualaikum.. saya shidah.. saya nak tanya boleh tak praktikal kt hospital tanjung rambutan ?
disana ada bahagian dakwah tak?
kerana saya bukan jurusan perubatan.. saya jurusan dakwan dan pengurusan.
boleh awak bagi maklumat di shidahyahya94@yahoo.com..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...