Thursday, November 26, 2009

~TaG DaRi AnEm (^ ^)~

1. Anda rasa anda hot?
~saya rasa saya ni x hot langsung..orang yang simple jer,sederhana..(^_^)

2. Upload gambar kesayangan anda

3. Kenapa anda suka gambar ini?
~kenapa suka gambo ni?..sbb ni je gambo yg tinggal bersama sahabat2 yg mmg rapat la ngan saya...4 sahabat baik time sekolah menengah..azna.mas.niza n sy..hehe..masa ni saya form 4...mmg kelakar bila tgk gambo ni..masing2 dah byk perubahan skrg...dlm gambo ni sume muka mcm budak2 lagi..sekarang sume dah pandai bergaya..ngeh3..semoga hubungan kita berkekalan ye kawan2..InsyaAllah...


p/s:gambo ditangkap di tepi Sungai Perak, Kuala Kangsar..cantik kan pemandangan..(^ ^)

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
~kali 1 dan terakhir makan pizza ngan seseorang yg special ms tu..ngeh3..terima kasih la blanja sy pizza time tu..pastu dah x pnh mkn pizza lg..baru sekali je mkn..huhu


5. Lagu terakhir anda dengar?
~Pengantin baru-Dehearty..best lagu ni....suka3


6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
~memerah otak nak jwb tag sambil dengo lagu nasyid n buka facebook...


7. Selain dari nama anda sendiri anda suka di panggil?
~sy suka dipanggil fieha or fie...sejak dua menjak ni housemate sy selalu panggil dengan nama kak ha...x suke sebenonye...pngil kak fie ke...okla ye...hehe


8. Tag lagi 4 orang tanpa rasa kekesalan.
1. Nurul Atiqah Amran
2. Fatin Adawiah Khairudin
3. Syamirah(myra rasya)
4. Noor Amirah Mohd Nasir


****Siapa no.1 kepada anda??
~sahabat lama sy..1 sek mse sek rendah..mmg baik n bijak orangnya.


****Bagaimana pulak no.3??
~yang ni plak sahabat saya mse sek men...nakal n happy g lucky..sekrg dah berjaya menguruskan badan n siap bg tip2 tuk kuruskan bdn kat blog dia..hehe


****Pendapat anda pada angka 4??
~kecik je org nye...suka nak panggil dia ngan gelaran Noor..org len x pangil biar sy yg panggil ye Noor..hik3..baik n seorg pendengar yg baik jgk..


****Kata sesuatu tentang orang no.2??
~yg ni housemate sy kat uitm..dri sem 1 sehingga skrg...pling x dilupakan suaranya yg bervolume tinggi..jgn mara naa..
terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

2 comments:

wanufara89 said...

hee...jawab suda lala~

fie said...

hehe...akhirnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...