Saturday, January 9, 2010

~sibuk kah?~

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua...alhamdulillah, bersyukur kepada Illahi kerana masih diberi peluang untuk menulis post pada kali ni..walaupun sudah agak lama x menulis kat blog ni,hari ni diberi sedikit kesempatan untuk menulis sepatah dua ayat..(^_^)

Alhamdulillah..minggu lalu sudah mendaftar untuk sem 4..minggu pertama kuliah..dah byk assignment yg kena buat..agak bz sepanjang minggu memandangkan jadual kelas yg agak pack untuk sem ni....hari Isnin sehingga Ahad ada kelas..no cuti hujung minggu..dugaan dan cabaran...fighting2...dan subjek2 yg kena ambik sem ni:

~NRS 476-Mental Health & Gerontology Nursing
~NRS 477-Reproductive & Sexual Health Nursing
~NRS 478-Community 1
~NRS 479-Pediatrics Nursing
~BAB401-Bahasa Arab
~NRS 510-Clinical Practice 4~6 minggu +3 minggu extra..

ALL THE BEST


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

2 comments:

wanufara said...

sibuk yee...hehe..
ade 3weeks ekstra, sabar bnyk2 ek..
asah skill smpai jd expert,
lawan dr faridah t hik3

fie said...

hehe..xpe..nant time keje bukan lg tmbh 3 weeks....nak lwn dr faridah tu ssh ckit kot..ngeh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...