Thursday, July 15, 2010

14 Julai 2010

salam alaik..hari ni rasa rajin plak nak tulis entry baru..hehe..hari rabu sepatutnya ada kelas neurology,tapi buat masa sekarang ni kelas mungkin xde sebab x de lecturer yg dapat ajar kami..jenuh jgk la nak ganti kelas lepas ni..sepatutnya bersusah susah dulu,bersenang senang kemudian,tapi terbalik lak kali ini..xpela..mungkin ada hikmahnya..:)


memandangkan xde kelas hari ni,ku ngan roomateku syama n mizah kuar pg Shah Alam..kebetulan mlm ni birthday housemate ku,fatin.kami belikan kek untuk dia n ku belikan hadiah beg untuk fatin dan buku untuk birthday anem yg x sempat ku beli ari tu..sori ye nem lambat sgt kasi hadiah..hehe.sepetang berada di sana,ku teringin sangat nak beli baju kurung kain cotton..jumpe la 1 kedai kat Plaza Alam Sentral ni..mmg byk pilihan dan harga pon berpatutan..ku pon cuba 2 3 helai baju..tapi x sepadan plak ngan ku..last2 kawan ku je yg beli..ku x beli pon..hehe..kecewa jgk xdapat beli..tapi xpe,len kali boleh cari lagi.. :)


menunggu jam pukul 12 malam..konon nya nak wat surprise kat housemate ku,fatin..tapi x de idea nak buat kejutan mcm mane..hihi..last2 kami panggil dia turun kat ruang tamu ngan lampu semua tutup..yang lawak nye punya la takut si fatin  ni sampai duduk kerusi yang hujung sekali..ku pon dok tggu la kawan2 ku yg len kat dapur..dok jg api lilin kek..mne la diorg ni x dtg2 lg..ku pon pg ke dapur ajak diorg dtg kat depan..n lastly lagu "happy birthday" kami nyanyikan untuk fatin..punyela suke fatin..kitaorg baru nak kuar je terus denga bunyi org ketawa..hihi..xpela yang penting fatin happy k..


to my beloved friend and housemate, Fatin Adawiah Bt Khairudin:
~selamat hari lahir,sweet 21..semoga mendapat rahmat dan kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat..jangan nakal2 ye..hope suka ngan hadiah yg sy bagi..^__^~

kek yg sedap untuk atin..^_^

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

9 comments:

TintaLuhur said...

huhuhu sampai ati makan kek x ajak org...

fieha said...

hehe...xsempat nak ajak abg daus..xpe..birhtday sy akan dtg bleh la mkn...hik3

farhan ali said...

ha2..tq fieha :)

fieha said...

sama2 farhan..hik3

fieha said...
This comment has been removed by the author.
fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

thanx u fieha!!! hehe
lawak baca bile fieha taip yg smue gelak bile korg nak kuar nyanyi besday 2..hehe anyway memg best sgt + terharu giler...hhuhu maceh sgt2 utk smue kwn2ku..sy syg kamu smue ^__^

fieha said...

ala tin..tu pon nak takut ke...nak sambut birthday dia x mau trun plak..haha..ape2 pon selamat ulang tahun ke 21 thn..umo dh same ngan kite...haha

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

ala jap je same..xlame lg dah xsame dah..kih3

fieha said...

hihi..x kira..skrg tetap sama...ngeh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...