Saturday, February 19, 2011

~tag dari fatin adawiah ^^ ~


1) upload wallpaper laptop yang anda guna skrg
tada....seperti gamba kat bwh ni ..


2) cerita pasal gamba
gamba ni mmg ada dalam folder gamba2 ku dan ku letak dlm 1 folder khas...folder gambo2 LOVE..hehe..mcm2 gamba love ade..tapi gamba ni nampak sweet n comel..saje letak gamba baru..yg penting xde kaitan ngan benda2 jiwang2 sume tu ok.. ^^

3) upload wallpaper sebelum ni
ni dia gamba nye..


4) cerita pasal gamba
gamba ni sebenarnya ku ingat nak letak kat header..dah penah letak tapi dah remove sebab2 teknikal..hehe..gamba ni ku edit kat photoscape..lame gak le nak siapkan..last2 x jadik gamba kat header..tapi xpe..de yg bru..lebih kurang mcm ni..cuma de perubahan sikit je.. ^^

5) knape anda tukar wallpaper len?
sebab ku cepat bosan..kalo lame2 sgt gamba tu kat laptop mesti ku tukar punye..hehe..pendek kata ku mmg sentiasa tukar wallpaper laptop..kdg2 ikut hari..kalo masa ramadhan,raya, awal muharam, exam, letak gamba yg berkaitan la..

6) sudah berapa lama anda gune laptop anda itu?
ku beli masa sem 2..ada lah lebih kurang 2 tahun lebih..beli guna duit JPA...abis sume kedai kat Low Yat pegi survey naik lenguh2 kaki baru jumpe laptop tu..hehe..sampai skrg cover plastik kat depan laptop x buang2 lg sebab takut calar..hihi..

7) apa anda buat setelah selesaikan tag ni?
skrg x selesai lagi..dah bis ni nak pg tido..hehe..dah lewat pun..

8) apa tujuan buat blog?
mula2 sebab ikut kawan..rasa macam best je buat blog..pastu mula minat  buat blog..biasanya ku suka tulis benda2 yg boleh bg manfaat n tulis pasal kehidupan harian ku jugak..

9) brape kali seminggu anda update blog?
x pasti...ikut keadaan..kalo time rajin tu boleh sampai 2,3 post sehari..kalo x rajin sampai bersawang gak la blog ku.. ^^

10) tag 4 org
-wan zuliyana irmi (nana)
-dalilah (delah)
-nurul atiqah
-nor azniza

11) apa yang anda tahu mengenai mereka?
sahabat2 yang beri banyak kenangan dalam hidup ku

12 )5 perkataan mengenai anda
5 perkataan bukan ayat kan fatin??hehe
nasyid, blog, motor ex5, ABC fradoo, ketawa  ^__^

akhirnya..dah selesai..sekian..

19 Feb 2011 @ 16 Rabiul awal 1432H



terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

6 comments:

janna said...

suka part senyum tu~ hehehehe

fieha said...

hehe..tambah lagi 1..cik janna pon ditag.. ^__^

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

hehe maceh fieha^^

fieha said...

sama2 kak fatin..hihihi

bunga said...

bunga suka nasyid..

fieha said...

bunga:samela..sy pon sangat suke nasyid.. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...