Thursday, August 6, 2009

kelas batal lak...

hari ni sume kelas batal...huhuhu..punyala semangat hari ni nak pegi kelas..siap dah gosok baju pink..sedondon lg ngan roomate ku, mizah..hahaha..tup-tup xde kelas..best mmg le best xde kelas...tp kecewa ckit ke sbb mcm semangat lebih je nak blaja ari ni (ye la sangat..('',) )..time tu baru je pas mandi...konon nak bersiap pg kelas terus la...hehe..lapo beno perut ku mase tu...pas solat zohor je terus ku turun beli makanan..biasenye x rajin nak turun pon..maklumle ku ni muka kirim jer...cian kat mire(terutamanya)..hak3...petang la kitaorg gune kesempatan yg ade tuk wat discussion pasal "HIP FRACTURE"...punye la lame kitaorg bincang...dah hampir sejam..idea x kuar2 jgk..tgk soalan punye byk daa..huhu...6 kepala pon masih x cukup lagi tuk jawapan soklan 1 yg mmg xde idea tuk ditulis..last2, kitaorg tukar soalan yag len plak...barula berjalan ckit discussion tadi tu...soalan 2,3,4,5 dan 6 dah siap..yg 1 jer x siap lagi...so,ditangguhkan sekejap discussion tdi memandangkan sume dah kelaparan..so, ku ape lagi mcm biase tempah burger daging kat mire..."aik, knape burger ayam lak ni"..burger daging bertukar jdi burger ayam???haha...pelik tapi benar...baru la ku tau, burger ku dah tertukar..xpela, dah lapo time tu..makan jela...alhamdulillah...discussion bermula semula...tapi x lama la..pastu kitaorg men bedal ayat otak sendiri jer...siap jgk akhirnya...undi untuk presentation..ku dapat tuk soklan no 2..erm..okla..kalo x tau..bace je kat slide..hehe...siap je sume..kitaorg ni sempat lgi dok tgk cite 'SYURGA CINTA'...Awal ngan Heliza berlakon..ku dah tgk sekali..msuk kali ni dah 2 kali...kwn2 ku pon mcm excited jer nak tgk..haha...bleh thn la cite dia..takat ni je...wassalam..

p/s: kepada fatin,jgn syok sendiri plak lepas tgk cite Syurga Cinta tu...hik3..('',)
terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

2 comments:

anem (^^,) said...

kak fieha, cuba tukar font kaler yg ijau ni pade ijau yg lg tua...

fie said...

yeke..x clear erk?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...