Thursday, December 16, 2010

..Kuala Kangsar sy datang..

Esok pagi ku dan kakak ku akan pulang ke kg untuk menghabiskan cuti semester ku..kakak ku dapat cuti 3 hari lepas 3 hari keje malam di wad..ku plak de lebih kurang 3 minggu cuti..best3..dapat balik kg ku tercinta di KUALA KANGSAR…tau x kat mana kuala kangsar tu?ala tempat yg popular dengan LABU SAYONG tu..mesti tau punye kan..kalo nk dapat labu harga murah..meh le datang kat kg sy..sy jadik pemandu pelancong free..hehehe… ^___6
KUALA KANGSAR….ku datang lagi…tunggu kepulangan ku ye..
Bercakap pasal kg ku..macam2 ada kat sana..maklumla…Kuala kangsar ni Bandar diraja..byk tempat yg boleh kita lawati..masa cuti sekolah ni boleh la bawa family datang ke sana..x rugi tau..jauh perjalanan luas pemandangan..elok le kita luang kan masa dengan aktiviti2 berfaedah kan..hehe
Kat sini sy nak perkenalkan beberapa tempat yg boleh dilawati..semoga bermanfaat ye.. ^^
MASJID UBUDIAH-antara masjid tercantik di dunia


LABU SAYONG


ISTANA KENANGAN-dibuat daripada kayu seluruhnya




GALERI SULTAN AZLAN SHAH



kat galeri ni pon ade byk replika labu sayong kan..hehe
Hehe…tu la antara tempat2 yg boleh dilawati kat sana..ada lagi y len..kalo nk tau lebih lanjut boleh layari web ni..
Fieha_fs
15/12/2010@ 11:45PM@ Sg buloh

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

1 comments:

cikShomel said...

okeyh nak kasi tahu luahan hati. sebelas tahun pindah KK, WTH boring gila! tp much better then duk KL dulu.duk kk boleh la jadi manusia yg tak terdedah pada gejala sosial yg gila-gila.haha..shopping complex x de,bowling,wayang,McD, sume tak de. pukul 8 mlm KK sunyi.sume tido.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...