Tuesday, December 21, 2010

Makan-makan dengan family ^^

20/12/2010 @ 1.40PM
Hari ni ku bersama keluarga pegi makan2 di I-gate cafe..ku,ibu,kaklong dan man..tak cukup lagi sorang sebenarnya..kak ku yg no 2…dia xde sebab keje kat sg buloh..sebenarnya dah agak lama kami x keluar makan 1 family macam ni..maklumla semua dengan komitmen masing2..ku ngan kaklong dengan belajar nye..abg man ngan kak ug ngan keje nye..sume xde masa untuk berkumpul macam ni…kebetulan kaklong ngan man ade cuti..so kami pon ambik kesempatan ni makan bersama-sama..hehe ^^
Menu kami:saje je nak bg tau..kih3…^^
Ku: black pepper chicken chop with air laici
Man: black pepper chicken chop with Nescafe ais
Ibu: nasi ayam sizzling with air laici
Kaklong: nasi goreng sayur campur with the ais
Plus with
---------------------
Tada…..ice cream dengan perisa  chocolate, vanilla and strawberry ..nyum3..^^


 kaklong n ibu
dengan man

nyum3


makan la man..men nset je..haha

ni dia chicken chop ku..hehe
Tu saje catatan untuk kali ni..de rezeki len kali ku post entry yg len plak..illa liqa’

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

4 comments:

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

wah sedapnye die g mkn..jles3..super jeles ok!!hahaha

fieha said...

hehe..sedap3...ngan jeles2..hik3..nnt kita mkn same2 plak ye.. ^^

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

ok kak fieha blnje kite mkn chicken chop plak okey!!hehe suke3..
^________________^
tgok 2 kite da syum smpai tlinga..hihi

fieha said...

haha...sape kate nak belanje?org ckp mkn same2 jerk la..makan same2 byr asing2..hik3 ^_____^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...