Monday, January 3, 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru

Salam semua…semalam ku dapat tag dari seorang rakan..tentang bloglist tuk blogger baru..mekasih ye delah tag kite..hehe…macam menarik je…saya pon nak join jugak…hehe..nak tau ape sebenarnye bloglist istimewa ni..jom kite tgk.. ^^

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.


Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:


1-Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;


2-Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;


3-Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;


4-Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;


5-Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;


6-Meminati dunia blogger dan tidak sombong.


So,  saya tag 3 org bertuah ni, hihi:


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

4 comments:

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

http://gurlz8998.blogspot.com/2011/01/httpfieha88blogspotcom201101salam.html

hehe dah wat dah..tp xphm sgt..just post je kan??

fieha said...

link tu bukn post kat kite..post kat komen kat tuan punye blog yg asal tu ye..hehe

rizwan's sweetheart said...

seronoknya zaman sekolah kan?

fieha said...

rizwan's sweetheart:betul3..zaman sekolah la yg paling best..hehe..susah nk lupa kenangan masa zaman tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...