Sunday, September 4, 2011

entry raya-selepas 6 syawal

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Alhamdulillah..hari ni syawal ke 6 sudah..sangat sibuk dan baru hari ni de masa nak update blog..
Thn ni ramai yg dtg beraya kat umah..hari ni pun masih de yg dtg beraya..buka je pintu mesti ade yg dtg..hehe

Raya 1 ngan ke2 aritu dah pg beraya..umah sedare je..umah kwn2 x sempat nak pg pun..serba sederhana je raye tahun ni..yg penting di samping bergembira di hari raya..jgn makan byk2 sgt..nnti ramai plak yg dok masuk hospital..jgn over sgt beraye k..yg penting bersederhana ^__^

Ok..sampai sini dulu..




6 Syawal 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

10 comments:

sergeant keroro said...

hehe, sikit jek gambar raye?? :P

p/s : thanks for the kadraya :)

.:hana radzi:. said...

ade pict. raya ek...hana x terambil pun pict. raya tahun ni..huhu..sedih..

fieha said...

@sergeant keroro
banyak..tapi letak sikit je..hehe

p/s:same2 :)

fieha said...

@.:hana radzi:.
aah..pic raya family..yeke?x sempat nak bergamba ye.. :)

said...

sorry komen kat sini..;) btw, selamat hari raya..kalau awak nak tempah, boleh add saya kat facebook..

^_^ tq..

fieha said...

@
ok ain..tq tau :)
ape2 nnti emel atau msg fb ye..

SITI NOORNADIYANA said...

fieha, thanks sebab bagi kad raye! :)

fieha said...

@SITI NOORNADIYANA
sama2 siti :)

merahitujambu said...

sweet family..heee

fieha said...

@merahitujambu
hee..tq :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...