Wednesday, October 26, 2011

mini gathering blogger UiTM Puncak Alam


Alhamdulillah..hari ni dapat mencoret sesuatu kat blog kesayangan ni..dah beberapa hari x update..bukan ape..mmg nak update tapi x sempat dan xde masa..sibuk je sepanjang minggu ni..dengan assignment, siapkan research proposal..bla bla bla..

Hari ahad lepas 23/10..sy  join mini gathering ngan blogger2 dari tempat saya blaja..UiTM Puncak Alam..mini gathering je sebab x ramai yg dtg..mula2 rasa berbelah bagi jgk nk dtg ke x..last2..sy ajak jgk housemate sy pg..

pg pon lewat jgk la..sampai2 tu dok tgk2 kat dlm McD..tercari -cari org pakai baju biru..sebab tema baju warna biru (warna logo UiTM Puncak Alam Blogger)..pastu terperasan la de 2,3 org yg pakai baju biru..mungkin yg tu kot..sy ngan kwn pon dh segan gile..xkan kami berdua je perempuan..masuk McD konon2 nak beli McD la..tapi diorg terperasan plak kami sebab kwn sy ni mmg pakai biru yg mmg kalo tgk je dah tau mmg blogger UPAB..hehe..pastu terus la dtg kat diorg..sembang sikit2..nasib baik la pastu de lagi yg dtg..x de la segan sangat..

apa2 pun..walaupon x rmai..UPAB mmg best :)


jom lawat blog mereka :)
yg datang ptg tu..

gamba kredit to ikhmal yusoff


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

3 comments:

AININ SURAYA said...

wahhhhh . best nnnyaaaa =)

fiQ'Ra said...

seronok tgk dapat brkumpul blogger2 :)

senyumSOYA said...

uuu...nak jmpa jgak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...