Saturday, December 10, 2011

Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra

Assalamualaikum
Apa khabar semua hari ni?hope sume sihat la ye
Sape dah join GENG fiQ'Ra? sape x join tu jom cepat2 join..best tau..mcm2 aktiviti akan dijalankan..sebelum ni dah join aktiviti 1..kali ni join aktiviti ke 2 plak :)

jangan tengok camera by GENG fiQ'Ra

senang je aktiviti ni
ape perlu buat:
1) buat entry tajuk " Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra " 2) letakkan blogger card korang dalam entry..
3) upload gambar korang yang tak tengok ke arah camera.. 

ni kad saya.. :)
fieha fs
14 Muharram 1433H @ Puncak Alam

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

9 comments:

fiezah91 said...

good luck :D

nuha zahari said...

jenguk jenguk. hehe. mikior apa tuh cik fieha? hehe. good luck! :D

CintaZulaikha said...

kan ke comey tuuu....ala tomey2...

salam ziarah dr akk...

Farahana Sharif said...

smart gambar :) goodluck , k (Y)

Gimi said...

gud luck!

anamizu said...

hai fieha.. cik ana ziarah geng fiqra.. resultnye dah kuar..hehe





slm kenal,
cik ana

r-5 said...

peh jadi geng fiq'ra jugak.. huhu.. nak jadik gak tapi lom tergerak hati lagikk.. :p

Wanie said...

hai geng ;)

zahidahwahid said...

tengok apa tu? ada semut ke? hehehe
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4306/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...