Saturday, December 24, 2011

saya mau makan durian + rambutan

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum, salam sejahtera semua

lame x update blog..sangat bz..praktikal, portfolio, research..
alhamdulillah..sudah selesai 4 minggu praktikal kt hospital..assignment pon de sikit je lg nak siap.minggu depan dah start stdy week.stdy week tapi minggu cuti untuk saya..hehe

Insyaallah..esok kalo de tiket akan pulang ke kampung..ibu pon dah pesan x nak balik ke?rambutan ngan durian banyak..serius, mmg kepingin sangat nk makan..tapi x dapat..huhu
balik nnti nak makan banyak2..wee

dah start makan ni x boleh berhenti..hehe

sedapnye..bila nk dpt mkn ni..

p/s: jumpe lagi rabu depan...Insyaallah :)
24/12/2011 @ Puncak Alam

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

7 comments:

Azzah said...

nak durian sebijik..:)

siti nor fadhila said...

jom follow sy...:)

Zara Mohd Yusof said...

haritu uncle zara dtg bg durian, rambutan & langsat!!! best gile :D

fieha said...

@Azzah
saya nk 2 bijik boleh?hehe

fieha said...

@siti nor fadhila
sudah follow awk..tq follow sy :)

fieha said...

@Zara Mohd Yusof
bestnye..ni yg x saba nk balik kg ni..hehe

r-5 said...

wah nanti lepas cuti bawak durian tu lebih siket taw.. bley sedekah2 kat kite siket.. hehehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...