Friday, December 30, 2011

Segmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog by Kiz

Assalamualaikum
dah lama x join segmen..hari ni rajin plak nk join 1 segmen ni dari Kiz..mcm best je..hehe

segmen ni 2 dalam 1 tau..jom join ramai2 :)

klik banner utk join k

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )
2. Buat entri pasal segmen ni kat blog korang
3. Of course mesti ada blog sendiri
4. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
5. Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog
6. Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz
akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni 
2. Follow Blog Kiz kalau rajin
3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang
4. Mesti ada Blog sendiri
5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment
6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012

ok done :)

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

6 comments:

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

AL-QASSAM said...

Jom kita ambil cakna pasal mahasiswa pula di sini:
Masa untuk Perubahan

r-5 said...

wah macam best nanti nak join jugak lah! yeay!

fieha said...

KizZ: tq letak blog sy dlm bloglist..blog awk dh de dlm bloglist sy :)

fieha said...

r-5:best2..join la..x rugi pon :)

Hanif said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...