Wednesday, February 1, 2012

eh dah bulan februari

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum semua

Tak sedar hari ni dah masuk bulan 2 dah..cepat betul rasanya...
rasa dah lama sangat x update entry baru..bukan apa..
rasa macam xde rasa nak mencoret di blog ni..idea ada..tapi jari ni tersangat la malas nak menaip..

mood hilang tiba2..harap2 lepas ni sy rajin la nak update entry baru..hehe..
tinggal 2 hari je lagi praktikal..pas ni bleh la tulis entry banyak2..konon la.. :)

apa khabar HATI hari ni ?
baikkah?jahatkah?semoga hati ini sentiasa ingat pada Allah..aminn..

kenangan cenderahati farewell party Degree in Nursing batch 08/09

p/s:xde motif letak gambo cawan tu.. :)
1/2/2012

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

8 comments:

CekbOlat-bOlat said...

slmat dtg februari ^^

fieha said...

hehe..selamat datang..x lama lagi maulidurrasul..jom banyakkan selawat :)

senyumSOYA said...

nak satu bley kak fieha.. tapi kaler ijou ^^"

Anisa Hang Tuah said...

mahu juga!

fieha said...

@senyumSOYA
ala jan..yg ni limited edition..hehe :)

fieha said...

@Anisa Hang Tuah
dah abis stok la anisa..hehe :)

Gary Asip said...

comel gelas tuh~.. hehe...

fieha said...

@Gary Asip
aah..kecik n comel je..khas tu..xde lg dah yg same mcm tu.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...