Thursday, February 2, 2012

glamour ke nama fieha??

Assalamualaikum

Alhamdulillah..sudah hampir 2 minggu praktikal selepas final exam..
Minggu ni masuk wad baru plak..bila masuk wad baru wajib ada sesi orientasi wad..maklumla..wad baru kan..mesti nak tau barang2 sume kat mne, katil pesakit macam mana..sinki kat mne..toilet..

perkara yg paling penting bila ada dekat wad ni.....nak tau ape..BASUH TANGAN..nampak macam senang kan..tapi itulah langkah pencegahan paling penting untuk elakkan jangkitan kuman..

kebetulan hari pertama dekat wad tu ada audit..kitaorg sume ni kena la tunjuk step2 yg betul macam mne nak basuh tangan..sorang2 kena buat depan nurse..

tiba je giliran saya.." Next, sape? ", nurse tanye..saya pon jawab, "Saya nurse".. 
" Fieha....amboi, glamour nama..korang ni mmg letak nama glamour erk kat baju tu?, saya ngan muka seposen jawab, " Haa??xdela nurse mmg nama dalam IC macam tu. "

musykil betul sy..apa yg glamour ngan nama tu pun sy x tau..haha..
 



p/s: yg sy tau nama sy mungkin lain sikit dari yg len..xdela glamour..hehe :)
2/2/2012


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

18 comments:

.........cP~ said...

fIEha - IE tu yang buat nama jadi glamor..heheh..

Phuji Astuty Lipi said...

wah nurse ya...aku juga ambil major nurse di universitas^^, salam kenal dari Indonesia
mari berkawan^^

.........cP~ said...

Bukan.. ada satu hospital tu tak boleh pakai tudung. ada orang suruh cuba kat situ sebab dia memang tengah nak ambik nurse.

[ wanni ] said...

Kak Fieha : mungkin orang tu rasa nama tu singkat dan padat kot, itu dia cakap nama glemer, hehe~

f.i.e.h.a = tapi nama tu memang senang nak ingat pun :)

anamizu kaito said...

aah mybe sbb SPELLING tu yg nurse tu ckp glemer..sbb sllunye kan ejaan FIHA<--ceni mmg biasela dah dgr..hehe







luv,
cik ana

senyumSOYA said...

heheh..kak fieha comel ^^" nama pun kna glamour..heheh

fieha said...

@.........cP~
yeke CP..mcm tu plak kan..erm..kalo sy sanggup cari keje kat tempat len..huhu

fieha said...

hehe..mungkin sebab ejaan tu kot kan..tapi yg x tahan nurse tu ckp letak name glamor..tu yg x tahan nak gelak..hehe :)

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat takley jdi nusre.. takut darah =,="

Eza Boom Boom said...

Eza rasa ada nama artis la nama fieha. artis mentor yang dapat num 2 tu. Hihi. Apa-apapun orang nama fieha ni comel. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nama tu unik kot ejaannya..hihi..xpe2..yg pntg sedap n ada mksud tersndiri kan..

belog189 said...

wah! syiokla. ada nama yang glamour :)

fieha said...

@CekbOlat-bOlat
xpe2..x semua org sanggup jadi nurse..hehe :)

fieha said...

@Eza Boom Boom
yeke eza..knape rasa macam x penah denga pon artis nama fieha..hehe :)

fieha said...

@nuyui a.k.a miss YUI
betul2..saya happy dengan nama saya :)

fieha said...

@belog189
xdela..kalo glamour siti nurhaliza :)

SuFi Haraki said...

blogger glemer kott..hehe : Entry Terbaru : Geng Jubah

Nisa Greennnpanda said...

mayb coz nurse tue rmi kwn name fieha kot, tue yg die rs name tue glamour semacam, ngehehe.. >_<

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...