Saturday, July 23, 2011

header baru designed by Tengku Puteri

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Hari ni header yg sy tempah dari Tengku Puteri dah siap..macam mane?cantik x?dah ada beberapa header doodle yg puteri buat..semuanya cantik2..kalo nak tgk boleh pegi tgk kat blog dia tau.. nak buat tempahan header/doodle pon boleh  ^__^ 


tgh baca buku kat tepi tasik.. ^__^

hak milik cik fieha..heee :)

ok..selamat malam semua..

23 Julai 2011

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

20 comments:

pengemis Cinta~ said...

Assalamualaikum cik fieha..wa...comel3.header baru.blog pun cumel..^_^

Tengku Puteri said...

sorry ye fieha kalau sy buat warna warni sgt..tpi sy tgok comel lak bila jdi header n masuk blog... heee... eh tempahan tuh sampai bila-bila harga sama... =)

SoLy SoLicious said...

lawa la...nak jugak boleh??..heee

Nur Elyana said...

cutenya....:)

fieha said...

@pengemis Cinta~
Waalaikumsalam..hehe..terima kasih..sebab yg buat kan header tu kreatif.. ^_^

aimie amalina said...

alolo comei cam tuannye ye! =)

fieha said...

@SoLy SoLicious
boleh2..kalo nak bleh tempah kat tengku puteri..email kat dia ^^

fieha said...

@Tengku Puteri
xpe..tapi mmg comel..paling suke sy punye doodle..comel sgt..hehe..terima kasih tau :)
silap info plak..igt sampai 30 aribln je..dah edit semula :)

fieha said...

@Nur Elyana
hehe..tq :)

fieha said...

@aimie amalina
doodle lg comei dri tuannya..hee ^^

muhamad hanif said...

woooo!!


aku punya takda ke ?

fieha said...

@muhamad hanif
kamu punye kena tempah ngan tuan yg buat header tu le.. ^_^

SuzaDin said...

waaaaa .. cute ngat header awk taw ... like like like ...

Lydia Shaizrina Shukri said...

cutenye...:)

iPai said...

cantik header baru ni .. terjah daripada blog zul .. tahniah menjadi follower ke 200 .. dulu sayalah follower ke 100

fieha said...

@SuzaDin
tq tq tq..hehe ^^

fieha said...

@Lydia Shaizrina Shukri
sy pon suke header tu..cute ^^

fieha said...

@iPai
terima kasih ye en ipai dtg lwt blog sy.. ^^

. said...

comel header..thanks sebab sudi join segmen saya sebelum nie.welcome to mg bloglist!

fieha said...

welcome..tq jugak buat bloglist tu..senang nk bw :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...