Saturday, July 16, 2011

Segmen:Aku Blogger Negeri Perak

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
saya tgk sejak 2,3 hari ni  banyak segmen dari blogger2..macam2 segmen ada..saya pon baru join 1 segmen kenal dan tambah rakan blogger beberapa hari lepas..kali ni sy nak join 1 lagi segmen dari en Syazwan Che Deraman..

klik gamba untuk join


untuk segmen ni ada beberapa soalan yg perlu dijawab..soalan senang je k..selamat membaca..

Daerah tempat sy tinggal skrg kat Kuala Kangsar atau nama singkatannya KK..bukan Kota Kinabalu ye :)

Memandangkan KK ni adalah bandar diraja..banyak jugak la tempat2 yg menarik kat sini..contohnya Istana Kenangan, Masjid Ubudiah-antara masjid tercantik di dunia tau,Galeri Sultan azlan Shah...tak lupa jugak kat KK ni adalah tempat pembuatan Labu Sayong..labu sayong ni dah sampai ke luar negara kot kalau x silap..

Tempat dan makanan yg agak popular kat sini-medan selera cendol dan laksa..kat medan selera ni ada banyak kedai jual laksa, cendol, ABC..harga dia sgt berpatutan dan sedap k..

ok..soalan terakhir perlu dijawab..skrg saya belajar kat UiTM Puncak Alam..kampus puncak alam ni kira baru jugak la..dlm 2 thn lebih baru usia dia...saya ambil kos kejururawatan...Insya Allah bln 9 ni  masuk sem 7..

ok..dah siap..
berjalan-jalan mencari kawan
terimalah ucapan salam perkenalan ^^


terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

33 comments:

tomato said...

orang perak rupanya .. sy orang KL ^^ hihi

ouh stdy puncak alam .. ;)

fiq. said...

orang KK

kat KK ada satu tempat pokok getah pertama ditanam..apa nama tempat tu? tahu x?

Segmen: aku Blogger Negeri PDR

yad'z said...

<<--- orang jaybee nieh ^^

fieha said...

@tomato
aah..org perak..kl dok mne ye?

fieha said...

@fiq.
dekat dgn bangunan pejabat daerah..dkt pekan KK.. :)biasa pg KK ke?

fieha said...

@yad'z
jb kat mne?keluarga belah arwah ayah sy kat johor jgk :)

dayangkueffazulaikha said...

salam cik fieha =) selamat berkenalan

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

howyeah!
sy bloger Negeri Darul Ehsan.. :D
Selamat berkenalan yaw! :))

Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

fieha said...

@dayangkueffazulaikha
salam perkenalan juga :)

Cik Ezy said...

kite terjah cni pulak..
=)
selamat berkenalan..

fieha said...

@NoKaKaSHiCHi HowyeaH!!
selamat berkenalan :)

fieha said...

@Cik Ezy
selamat berkenalan..tq sudi dtg blog sy :)

Ahmad Haziq Azlan said...

orang bagan datok datang singgah~~~~


http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-perak.html

fieha said...

@Ahmad Haziq Azlan
tq sudi singgah sini :)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

Anyyss Shuhaimi said...

nurse-to-be... :)
saya org n9..

*tetiba je.. :p

norhatizahmohamed said...

hi !
sabahan blogger here :D
ingatkan kk tu kota kinabalu. hehee

fieha said...

@Nadya O'Conner
salam kenal jgk awk :)
rajin nye awk list kan sume link2 tu..senang ckit nak bw..hehe.tq :)

fieha said...

@Anyyss Shuhaimi
bkl nurse jgk ye..good luck :)

fieha said...

@norhatizahmohamed
hai salam kenal :)
kk tu kota kinabalu n kuala kangsar..hehe..kat perak je org panggil KK.. :)

azeelia azman said...

dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

:) folo sini jugak.

mizzCloudy said...

assalamuaikum hai cantik blog ^_^

i'm ezza haniza said...

haiii...saya blogger pahang...terus follow laju2 awak!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-pahang.html

fieha said...

@azeelia azman
sudah singgah dan follow awk :)

fieha said...

@mizzCloudy
waalaikumsalam..terima kasih ^^

fieha said...

@i'm ezza haniza
sudah singgah blog awk jgk :)

fiq. said...

fieha,kite datang dt tepeng,,hahah,,selalu p tepeng tak?

fiq. said...

tak de lah biase cik fieha

fieha said...

@fiq.
x selalu..tapi ada jgk la pg sane.. :)

L-mi Redzz said...

blogger johor singgah dan follow di sini.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

fieha said...

@L-mi Redzz
sudah lawat blog n follow sekali :)

CikMiMiey said...

salam ramadhan tuan rumah org perak .. hehe

maaf baru jejak balas dan komen kat sini , bakal nurse ek ? gud luk...

fieha said...

@CikMiMiey
salam ramdhan cik mimiey..Insya Allah..bkl nurse x lama lagi..terima ksih ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...