Monday, August 22, 2011

Kenangan Bersama Kad Raya

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum dan salam sejahtera sume

sy nak join segmen dari Sergeant Keroro..kalo nak join sekali klik kat header ye :)


nak cite pasal kenangan ngan kad raya ni mmg byk..terutama nya masa zaman2 sekolah dulu..setiap tahun la dapat kad raya dari kawan2 sekolah..paling x boleh lupa..bila bunyi motor posmen datang kat rumah terus je keluar tengok sebab dah tau yang datang mesti kad raya..macam confirm je kan..hehe

bila dah kumpul kad2 raya yg dah dapat mmg byk la..campur ngan adik beradik yg lain..seronok tgk..ada dapat yg berlagu,kecik, besar sume ada la..lepas tu siap gantung lagi kad2 tu kat dinding..hehe..bila fikir balik macam lawak je gantung2 kad tu.. ^__^

sampai skrg masih simpan kad2 tu sume dan sampai skrg sy masih kirim kad raya untuk kawan2..hehe
ok..dah abis cite ^^

p/s:ada sape2 ke nak kad raya?

22 Ramadhan 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

28 comments:

Freaky said...

kad raya freaky da tade. hahaha kejam gile x simpan

sue perbs.. said...

semangat ek siap gntung kad raye lgi

Lia-De-Pinky-Leo said...

sama la kita... siap gantung lagi... meriah betul. hhaha

fieha said...

@Freaky
yeke..knape x simpn..kenangan tu.. :)

fieha said...

@sue perbs..
aah..semangat btul..maklumle..budak2..hehe :)

sergeant keroro said...

hehe, kenangan jangan dilupa~~

nak kad raya, boleh?? :P

p/s : thanks join :)

fieha said...

@Lia-De-Pinky-Leo
betul3..meriah je bila tgk kad2 yg tergantung tu kan ^__^

aimie amalina said...

naaaakkk!
dah lame x dpt kad aye
huhuhu

SITI NOORNADIYANA said...

weee.. dulu memang sentiasa tunggu posmen pon. agaknye posmen pon jemu hantar kad kat rumah yana. nak kad raye jugak! :P

p/s : header comei sangat! ^^

fieha said...

@sergeant keroro
hee..kenangan mesti x boleh lupe :)
nk kad raya boleh je :)

fieha said...

@aimie amalina
boleh2..sape cepat dia dpt :)

fieha said...

@SITI NOORNADIYANA
hehe..ye kot..asyik anta kat umah same je..posmen pun jemu.. :)

kalo nk kad nnti anta alamat ye..

p/s:tq..header tu sy tempah :)

Ezad Skytech said...

kad raya sy entah ke mana hilangnya..

p/s : meriahkan kalau gantung2 kad raya ni..hee~

Iffah Afeefah said...

huhu

hebatla


gantung2 tu sme

suke okeh gantung2

fieha said...

@Ezad Skytech
ade tu..dia hilang sekejap kot :)
aah meriah sgt..tapi dulu2 je wat mcm tu :)

fieha said...

@Iffah Afeefah
hee..saje nak bg meriah.. :)

Mrs. Farhan said...

wahhh, sampai sekarang ye awak masih kirim kad raya. saya pon nak jugak laa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/kenangan-bersama-kad-raya.html

fieha said...

@Mrs. Farhan
aah..suka anta kad raya..bkn selalu sekali sthn :)

Cik Baju Kurung said...

hehe . guna pos erk ? cbk hantar depan depan je pastu pesan lah bukak kat umah. hihi =)

CikMiMiey said...

huhuuu .. dah lame kot tak dapet kad rayo nih :)

fieha said...

@Cik Baju Kurung
aah..terlebih rajin nk pg pejabat pos..hihi :)

fieha said...

@CikMiMiey
lme xdpt yg pos punya..by hand ade lg la..tp x byk pon :)

sergeant keroro said...

ni alamat,

G1-T4-H, KUARTERS POLIS IPD MARANG,
21600 MARANG,
TERNGGANU

hehe :P

Cik Asma BLuppy said...

nak jgk kad raye... alang2 atr kat sergeant keroro tu, tumpang la kad saye sekali ye... sy ngn sergeant keroro tu sekg je.. hahaha...

fieha said...

@sergeant keroro
Insyaallah esok sy pos ye :)

fieha said...

@Cik Asma BLuppy
boleh2..sy de lebih lg kad ni..kalo nak bg alamat ye :)

Cik Asma BLuppy said...

yahooo..... dpt jgk.. ngehngeh..

cik asma bluppy
5086 A kg hutan banau, binjai rendah, 21400 marang, trganu DI.

mekacih...........hehehe

fieha said...

@Cik Asma BLuppy
sama2 :)
nnti tunggu posmen dtg ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...