Thursday, August 11, 2011

kisah memandu kerete 2


Semua sihat ke hari ni?pose macam ne ok x?harap semua ok la ye.
Alhamdulillah..pagi tadi dah selamat buat latihan memandu untuk 2 jam pertama..tinggal lagi 8 jam je lagi nak blaja..Hari ni saya belajar memandu kat jalan raya..mula2 macam takut2 jugak..tapi bila dah lame tu ok je plak..seronok je rasa bawak kete ni..hehe
cikgu pun suruh tekan minyak kuat2 sikit..tekan2 xsedar dah nak sampai 70km/j..bukan main lagi 1st time nak bawak laju2..tapi cikgu mmg sporting sangat2..buat silap x kena marah..siap gelak2 lagi..hehe
terima kasih cikgu untuk ilmu hari ni ^^ sambung blaja lagi hari sabtu nanti ye cikgu..

nasib baik dapat cikgu yg memahami yg saya ni budak baru belajar..kalo dapat cikgu yg asyik nak marah je tension juga kan..nak blaja pon susah nak dapat sebab takutkan cikgu ^__^
11 Ramadhan 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

11 comments:

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

huhu tingat lak kngan atin belajo kete..seksa sgguh memule dpt cikgu grg..grr..meleleh kot..hahaha tp best lah!!

fieha said...

@fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN..
eh mse bila meleleh nye..x nampak pon..hehe..xpe..last2 lulus jgk kan.. ^__^

Nini Hartini said...

good luck. nk test ngn JPJ nnt, kalau dpt muslim jgn lupa beri salam masa masuk kereta. tu salah 1 faktor akk pass test walaupun dah nak digagalkan. tp dia bg 2nd chance sbb akk bg salam kt dia. hehe

fieha said...

@Nini Hartini
yeke kak..terima kasih ye atas nasihat..Insya Allah sy akan ingt pesanan akak tu.. :)

Ezad Skytech said...

selamat belajar memandu..hee~

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

senyumSOYA said...

heheh..lajunya akak...
time test JPJ jgn buat ya...heheh..t dia suh kuar dari kete.. ^^!

GaRy™ said...

best la~.. gary belum amek lesen pun...hmmm... T^T

aleen aiden said...

woah..jeles2.alin da lame nak amek lesen tp mase 2 xmengizinkan.hu3

cIk PikA said...

hehe.. pika ni tah bile la nk amik lesen plak.. :p

iyan shazlind said...

all the best...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...