Tuesday, August 9, 2011

tangan terasa nak mendoodle ^__^

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum
petang2 macam ni ambil kesempatan kejap cuba buat doodle..org len sume dok buat doodle sy pon rasa nk try..macam best je..hehe..

TADAAA..ni hasilnya..

x berapa nak menjadi 1st time la katakan..hehe..

doodle ni sy cuba dari tutorial doodle simple dari Tengku Puteri
guna photoscape je..kalo de yg nak cuba buat bolehla cuba ye.. ^^

9 Ramadhan 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

15 comments:

Tengku Puteri said...

comel! dh menjadi dah tuh...hee.. fieha, yang background tuh sy amik kat sini http://www.cherrybam.com

aten qylah said...

comelll :)

Freaky said...

comelnye doodle :D

zareliqa afiqa said...

comel tu..Iqa pun baru nak blaja buat doodle.hihi,singgah lar

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/08/uhuu-bosan-dodol-oh-dodol.html

senyumSOYA said...

kak fieha dah upgrade jadi pelukis doodle..hehe.. comel!! ^^"

fieha said...

@Tengku Puteri
cubaan 1 kan..mesti x ok sgt..hehe..nanti nak try buat warna pulak :)..tq ye bg link utk background :)

fieha said...

aten qylah & Freaky :tq ^_^

fieha said...

@zareliqa afiqa
baru je tadi cuba2 buat..hehe
awk punye doodle comel :)

fieha said...

@senyumSOYA
hehe..biasa jela jan..saja tangan gatal nak cuba buat ^__^

Ezad Skytech said...

hee..1st time buat doodle? OK la tu..kalau sy la yg buat..haa...entah jadi pe entah..hee~

Luqeem™ said...

cantik tu doodle..huhu jeles2 :)

tomatokering :) said...

wahh guna photoscape pong bule eh . nak try la jgk nti .. heeee

fieha said...

@Ezad Skytech
yeke..belum cuba mne nak tau jadik ke x..hehe

fieha said...

@Luqeem™
terima kasih :)
nanti cuba la k..

fieha said...

@tomatokering :)
aah..sy pon bru tau bleh buat gune photoscape..biasa diorg guna photoshop..selamat mencuba ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...