Sunday, June 12, 2011

akhirnya..esok balik kampung.. ^^

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
Insya Allah esok sy akan pulang ke kampung..setelah menghabiskan masa lebih kurang seminggu di rumah kakak sy..akhirnya mahu kembali ke kampung yg dah lama x jenguk..cuti pun lama lagi nak habis..Insya Allah..kena penuhkn cuti dengan aktiviti2 yg bermanfaat..

Selama berada di kampung..online pun mungkin x sekerap mana..maklumle kat kg line bb x berapa nak ok..kejap ada,kejap xde.. ^^ kepada kawan2 yg dah bercuti skrg ni..jom kita manfaatkan cuti kali ni dengan perkara2 befaedah seperti: (saya punya matlamat masa cuti ^__^ )

-tolong mak kat umah
-menelaah buku2 (x kisah le apa2 buku pun.buku agama,buku motivasi,buku sekolah, novel)
-perbaiki diri-dekatkan diri dengan Allah (dalami ilmu agama, buat ibadah2 sunat-puasa contohnya.boleh latih diri dulu sebelum masuk bulan ramadan kan)
-belajar masak-penting ni..hehe
-belajar lesen kerete-senang nanti nak bawak kete dah de lesen.. :)
-ziarah kawan2 lama dan saudara-mara

hehe..macam ne?ok x aktiviti2 ni?nampak macam ok je kan..harap2 dapat le buat semua ni time cuti nanti..Insya Allah..

Happy holiday and be happy  (^_^)

10 Rejab 1432H
@Sg Buloh

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

6 comments:

GaRy™ said...

kalau gary.. bangun, solat, makan, online, main game, tido, bangun semula... hahaha..

BB gary dah lama x bayar~..nak kena potong kot~..

fieha said...

GaRy™ :bosan kot kalo tiap2 hari mcm tu je rutinnye..hehe

Srikandi Cinta said...

Memang banyak plan yang dah dirancang mase cuti macam ni.. harap2 semuanya terlaksana :)

senyumSOYA said...

waa..kak fieha byak plan cuti ni..hehheh..
t nak jenguk akak kat perak bley? heheh.. bwak kite jln2 perak.. x pernah lagi round perak ni..hheeheh

Liza said...

assalamualaikum !
cik fieha,awak di tag !

http://mylifemeliza98.blogspot.com/2011/06/first-giveaway-from-cik-putih.html

sorry sbb menyemak kat sini !
Time kasih !

fieha said...

Srikandi Cinta: tula..harap2 menjadi le rancangan..Insya Allah.. :)

jan:hehe..x byk mane pon..boleh je..g kampung kak fieha..nnti leh jadik pemandu pelancong khas..hehe

Liza: Waalaikumsalam..tq ye tag kak..Insya Allah..kalo de masa kak join GA tu..x penah join GA aebenarnya.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...