Tuesday, June 28, 2011

apa komen anda tentang blog saya?

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Sudah lama saya fikirkan dan ingin tau pendapat semua pembaca mengenai blog saya..sejak saya mula buat blog dulu..yang saya fikir ingin menulis apa saja yang saya lihat,rasa dan dengar..,kemudian saya fikirkan kembali apa yang saya nak dan dapat dari dunia blog ni..Alhamdulillah..setelah melihat dan membaca blog orang lain..saya dapat banyak ilmu..saya ingin sampaikan apa yang baik kepada orang ramai..x banyak kalo sikit pun..kalo dapat beri sesuatu kepada pembaca..saya sangat bersyukur..

jadinya..saya ingin minta pendapat pembaca2 semua apa yang anda rasa mengenai blog saya..apa yang saya perlu baiki jika ada kekurangan..segala komen/pendapat InsyaAllah saya akan terima dengan hati yang terbuka.. ^^

p/s: jangan takut untuk  komen ye..yg penting komen yg ikhlas supaya diri ini dapat betulkan apa yg perlu..wassalam :)

26 Rejab 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

11 comments:

Freaky said...

kelajuan loading dah ok dan tak berat. mungkin background wallpaper kene kasi ceria sikit. :)

cucu umie said...

kalo fieha tukar warna font nie okay kot..bg yg kontra dengan warna biru..kalo kuning mcm sakit lh matan ka bace..huhu and then bagi beso sikit tulisan.. itu jer kot

Fay said...

bagi warna ceria2 sket la.. pink ke.. oren ke.. hehehh

fieha said...

Freaky: berat dah ok sebab dh buang byk widget..x ceria erk wrna background..kena tukar backgroud kot..hehe

cucu umie:kalo warna putih yg mcm skrg ok x warna font tu?

Fay:kena ceriakan warna blog nmpknye.. :)

tq ye sudi komen..hargai sgt2 ^^

cucu umie said...

sekarang dh okay dah blog fieha..cantik jer..kehkeh kalo tulisan tu warna hitam betol nampak menyerlah kot..huhu

azwa amani said...

amani baru singgah sini..ok jer amani rasa...nampak kemas jga...amani punya dulu panjang berjela-jela...serabut

fieha said...

cucu umie: baru je edit2..susah jugak..lama jugak nk kena edit sume..hehe..tulisan dh hitamkn :)tq atas komen..

fieha said...

azwa amani : salam perkenalan ye..tq ye atas komen..dulu blog sy pon serabut n terlalu berwarna warni.hehe..syok sendiri je nak buat warna apa..skrg baru de ms nak edit sume tu.. :)

Siti Safiyyah said...

fuh ingat tadi dah salah masuk blog. hehe. papepon blog dah jadi lebih ok dari yg dulu.. ^__^

senyumSOYA said...

sweet la kak fieha.. pinky2~ hehehe

fieha said...

Siti Safiyyah: hehe..alhamdulillah..seb baik buat perubahan kan.. :)

jan: :) sebenonya x brape suka kaler pink..tp kaler tu sedap ckit mata memandang..dri kaler biru yg dulu tu..terang sgt..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...