Sunday, June 26, 2011

lesen memandu kereta

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
Ingat lagi tak hasrat saya dalam waktu cuti yang panjang ni?..salah satu nya-ambil lesen kereta-
Memandangkan saya dah pun ada lesen motosikal, jadinya x perlu lagi nak kena ambil ujian undang-undang dan bayaran untuk buat lesen kete pon jadik murah sikit le.. ^^

Alhamdulillah..pagi tadi dah dengar ceramah 3 jam..minggu depan baru belajar kete kat litar..
sebenarnya takut..macam susah je..maklumla kan sebelum ni stereng kete pon x penah pegang..harap2 dapat belajar dan buat yang terbaik..nasib baikla penceramah tadi ok, siap buat lawak lagi..kalo x mesti dah terlelap..mana x nya semangat bangun awal nak pg daftar awal la kononnya..tgk2..pukul 9 lebih baru mula..

Bitaufiq wannajah fieha..Insya Allah boleh.. ^_^

26 Jun 2011
@Kuala Kangsar

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

8 comments:

Srikandi Cinta said...

Ambil lesen kereta memang best, macam yg kite belajar, macam perasaan yg dtg.. seronok, takut, gemuruh, cuak, risau semua ada... :)

fieha said...

Srikandi Cinta: betul3..excited nak ambik lesen tapi pd ms yg sama rasa takut.. :)

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

wah fieha..bguslah amek lesen..hihi t kite same2 sume da leh bwk keta kan3??hihi bpe kna byr lg??kite doakan fieha bjaye..amin3..yg pnting jgn gmuruh sgt mcm kite..heh

►AdamXis◄ said...

Assalam....tahniah.pasnie nak tumpang fieha boleh?...hohoho

Latest : ►Informasi : WhoCalledMe? Report Nombor Hantu

fieha said...

fatin adawiah: hehe..baru je start tin..terima kasih ye doakan kita..amin..kena byr dlm rm500++ ..mhl gak..hehe..Insya Allah..kita akn buat yg terbaik nnti :)

fieha said...

AdamXis: wkmslm..nak tumpang kete xde la plak.. :)

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

ye insyaAllah,,,usaha doa & tawakal k..yg pntg..jgn putus asa!!! aja2!! =)) miss u already..

fieha said...

fatin adawiah: baiklah..tq a lot..rindu kat fatin jgk..n roomate yg len..hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...