Saturday, June 18, 2011

alhamdulillah,thank you Allah ^^

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca..
Alhamdulillah..hari ni result final exam bagi pelajar2 ijazah di UiTM sudah pun keluar..seawal jam 9 pagi saya bersama ibu bertolak ke KL untuk singgah sebentar di rumah kakak saya..sepanjang perjalanan hati sudah terasa risau memikirkan keputusan exam....kebetulan seorang rakan kelas mesej meminta tolong untuk check result dia...saya hanya pesan padanya bila sudah sampai nanti saya akan tolong check kan sekali untuk dia..bukan apa..saya bukanlah begitu rapat dengannya..biasa2 saja..tapi saya tidak sangka dia memberi kepercayaan kepada saya untuk membantu dia..dia bukanlah teman baik saya..bukan juga teman serumah saya..tapi saya berasa amat gembira kerana ada sahabat yang mempercayai saya..alhamdulillah.. ^^

Sampai di rumah, saya semak keputusan final exam di emel..Alhamdulillah, lulus semua subjek..Terima kasih Allah atas kurnia dan rahmat Mu...sesungguhnya ilmu Mu amat luas..semakim banyak yang saya cari dan tahu semakin rasa banyak benda yang masih saya tidak tahu..Semoga ilmu yang ada dapat saya gunakan dan amalkan dengan baik..Insya Allah..

Kepada semua kawan2 yang dah dapat result tu..tahniah saya ucapkan bagi yang mendapat result yang cemerlang..yg tak berapa cemerlang pun jangan stress, terima dan reda rezeki yang Allah beri..Insya Allah..di sem2 yang akan datang kita buat yang lebih baik..

" Ilmu bermanfaat benteng buat diri "

 17 Jun 2011
@ Sg Buloh

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

11 comments:

senyumSOYA said...

salam..
tahniah kak fieha..
gud luck utk sem yang baru..

^^!

fieha said...

jan:wkmslm..tq ye..qood luck untuk jan jugak :)

K O R I E said...

Alhamdulilah.

Freaky said...

tahniah diatas result yang diperoleh tu :)

cucu umie said...

tahniah yer..teruskan usaha kamu..

Srikandi Cinta said...

Alhamdulillah, tahniah di atas kejayaan :)

nunui Joe said...

tahniah fieha! :D

Siti Safiyyah said...

tahniahhh! jika kita berusaha pasti akan berjaya.. ^___^

NurIsme Khalid said...

tahniah.....n gudluck keh....:)

Farhanim Radziah said...

mabruk ilaiki ^^

fieha said...

terima kasih kpd semua yg wish kat saya.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...