Tuesday, April 26, 2011

ayor terojon = air terjun

Bismillahirrahmanirrahim...
xde keje...padahal tengah bz nak pulun (struggle) tuk final exam..saje nak rehatkan minda sekejap..boleh kan..mau stress sy kalo dok ngadap buku je..hehe.

ari ni tiba2 nak cite pasal ayor terojon..tau tak ayor terojon tu ape? ayor terojon tu adalah air terjun..kalo org perak mesti tau le..tambah2 yang dok kat parit..dah lame kot sy tak pegi mandi ayor terojon..maklum le..asyik sibuk je..mengalahkan CEO bz nye..konon nye,,padahe idok pon..mesti ramai suke pg tgk atau mandi kat ayor terojon ni kan..sebab ape.. rasa tenang dan sejuk je mate memandang kat kawasan ayor terojon ni..betul tak?lagi seronok kalo pg ramei2 ngan keluarga..berkelah sekali..mmg best le..kat kuale kangsar ni de 1 tempat ayor terojon yg agak popular le..namenye ULU KENAS..sy pon dah lame x pg..kalo sape2 de teringin nak pg bleh le pg kat sane..mmg best ayor terojon dia.. ^^

ni dia Hutan Lipur Ulu Kenas,Kuala Kangsar


ayor terojon= air terjun

22 Jamadil Akhir 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

6 comments:

najihatussolehah said...

dah lama x gi ayaq terjun...huhu,..

fieha said...

hehe..betul3..samele.. ^^

miss3808 said...

gud luck untuk final exam... ^^

fieha said...

miss3808: terima kasih untuk ucapan..tinggal 1 paper je lagi.. :)

Chegu Zubir said...

best tu g ayor trujun

hehehe

jom join
Segmen : Mari Promote Blog

fieha said...

Chegu Zubir : best kan air terjun..tapi bila la dapat pg lagi.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...