Saturday, April 30, 2011

bila final exam dah selesai

Bismillahirahmanirrahim..
Alhamdulillah..hari ni hari last paper exam saya untuk semester 6..paper PEADEATRIC CARE 1...macam x pecaya je semester 6 ni dah nak abis..maknanya sem depan dah masuk semster 7..tapi perjuangan masih di sini..lepas ni kena masuk posting di hospital 3 minggu..2 minggu di ED Hospital Selayang & seminggu di ED Hospital Kajang..harap2 semuanya ok kat sana nanti..

fieha fs

Buat sementara waktu ni nak rehatkan badan dan minda sekejap.. ^__^
Insya Allah...jumpa lagi lain kali..

26 Jamadil Akhir 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

8 comments:

Syukri Kamaruddin said...

eheh..sy pon dah habis final..tp lagi best sbb dah abis belajar skali..hoho..abis blaja kat U je.. kat luar x habis lg :)

fieha said...

syukri kamaruddin:oo yeke..dah tahun akhir ye..tahniah le..
betul tu..belajar ni bukan setakat di u je kan.. :)

AL-QASSAM said...

Ambe pun dah habis. Uitm dihatiku(^-^)

fieha said...

AL-QASSAM: eh..UITM gak erk..samela..sume dah bis belajar..sy lambat lg habis.. :)

Syukri Kamaruddin said...

erk..nk smbung komen..UPM di hatiku..hoho :)

fieha said...

Syukri Kamaruddin: :) nak jugak ye dihatiku tu..semua org syg tempat yg diorg belajar..teruskan perjuangan ye..gambate ^^

Notami said...

snoge fieha jd nurse yg brjaya! =)

fieha said...

Notami:Amin Ya Rab..terima kasih notami atas ucapan..Insya Allah..semoga Allah permudahkan jalan menjadi seorang nurse yang berjaya..amin.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...