Tuesday, April 12, 2011

~universiti blogger malaysia~

Bismillahirrahmanirrahim..
tadi jenguk2 di blog najihatussolehah, ternampak entry pasal Univesiti Blogger Malaysia ni..macam menarik je kan..kumpul semua siswa siswi yang ada blog..mesti banyak benda yang bermanfaat boleh kongsi..Jom kita join ye.. ^^

klik kat link sebelah ni  UBM tuk tau lebih lanjut lagi apa itu UBM 

yang kat bawah ni semua wajib masukkan dalam entry kalo nak join k..

1) letakkan banner UBM dalam entry anda

k..dah letak ^^

2)nama anda dan nama blog anda
nama: Fieha
nama blog: ~Coretan Hati Cik Fieha~

3)sejak bila mula berblog
sejak tahun 2009..masa tu sy kat UiTM, semester 2..teringin buat blog selepas melihat rakan serumah berblogging..rasa macam best je diorg buat blog..sy pun cuba.. ^^ 

4)apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini
pendapat saya..skrg ni dunia blog macam cendawan selepas hujan..rasanya tiap2 hari kot ada blogger baru..tambah2 lagi..ramai blogger muda..belasan tahun lagi..kalo zaman sy dulu..umur belasan tahun, nak buat email pon x tahu..hehe..dunia blog dah jadik sama popular dengan lama sosial seperti  facebook, twitter..

5)pendapat anda mengenai IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya)pertama ni
pada pendapat saya..usaha IPTM ni sangat bagus jika digunakan dengan cara yang bagus jugak..saluran IPTM ni sangat berguna jika dapat memberi info dan manfaat yang berguna kepada orang ramai..

saya tag kawan2 sy ni sekali:
fatin adawiah
jannaim
wan zuliyana irmi

8 Jamadil Awal 1432H

terima kasih sudi datang dan baca di blog cik fieha ^^

7 comments:

UBM said...

inshaAllah akan digunakan utk jalan betul thx join. tunggu ya!

fieha said...

UBM:semoga UBM menjadi wadah ilmu yg bermanfaat untuk semua..Insya Allah :)

Nizam said...

salam kenal dari nizam yer.. :)

Bakri Hussin said...

salam tuan blog lawatan dari UBM
dah follow dah jom follow balik ok
jemput join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

senyumSOYA said...

hihihi..kak fieha..bru tgok entri ni..dah due date..huhu..sori2~

fieha said...

jom same2 meriahkan UBM :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...